ciclismo urbano   

Todo sobre la bicicleta urbana en España.


 

Actividades Amics de la Bici

por Redacción/Amics de la Bici

Amics de la Bici en Barcelona informa sobre su actividades de los próximos meses.


AMICS DE LA BICI - ACTIVITATS PRIMAVERA 2004

Aquestes són les activitats que tenim preparades per la primavera . Res illor per fer passar la primavera (i cremar es calories) que una excursió com les que us oferim. Totes les activitats són gratuites i obertes a tothom, ás adir, que no cal ser socia per a participar-hi.

ABRIL

Divendres 9 a Dilluns 12

Excursió interactiva per le Alt Empordá

Es tracta deun nou concepte deexcursió en grup amb bicicleta, más participativa i amena. ¿Per qué interactiva? Consisteix en asignar a cada participant una tasca de organització. Nahi ha tres opcions: Triar una de les tasques. El coordinador té asigna una Proposar una nova tasca i desenvolupar-la.

Nivell: Baix-mig Marcos telf:696 27 15 26

Email :yomarcos@wanadoo.es

 

Diumenge 19 dábril a Sabadell

Tot al dia per al valles occidental

Sortint de Sabadell anirem cap a Matadepera, on passarem pel polamic camp de golf,i Terrassa, i de tornada a Sabadell visitarem la esglisia de Sant Felix del segle XVI.

Porteu dinar. 45 Km Aprox.

Nivell :MIg . Jordi - 610 82 52 47

24 Dissabte a 25 diumege

Fira de la Terra

Com cada any posarem parada en aquesta divertida i interessant Fira que es celebra al Parc de la Ciutadella. Vine a ajudar-nos a atendre-la o simplement a visitar-nos.

Nota: Podrás comprar material de la associació a molt bon preu. FIRA DE LA

TERRA. PASSEIG AMB BICICLETA. Consell basics i práctics, donats per ciclistes urbans integrants de Amics de la bici, per circular en bicicleta per la ciutat.

Diumenge 25 a les 12:00 h a l´Institut que hi ha al Parc. Informació i voluntaris.

Marga Telf 699 04 18 73.

Diumenge 25

Matinal per les massies del parc agrari del baix llobregat

10:00 h davant l´estació dels F.G.C de Sant Boi.

Nivell Baix . Marta i Sergi telf: 93 654 15 18

Email baixllobregat@amicsdelabici.org

Diapositives

Recoriendo por les illes de Gomera i Tenerife

Divendres 16 abril 21:00 h

Autor: Manuel

MAIG

Dissabte 8 i Diumenge 9

Cap de setmana per L´Empordá I Ciutat de Girona

Dissabte sortint de Fla anirem a visitar diversos pobles medievals, a Pubols visitarem el castell Gala-Dali, a la tarda anirem cap a Girona, i l´endemá visita a la ciutat tot coincident amb Girona, temps de flors Máxim 15 persones.

Nivell: Baix-mig . Raul Tef: 687 900 251

Diumenge 16

Matinal per la conca del riu Besos

Gaudir de un dia amb bicicleta per la conca del riu BESOS Sortirem de Santa Coloma de Gramenet i anirem vorejant el riu Besós fins a Mollet, Truqueu per confirmar lloc i hora de sortida.

Porteu esmorzar i aigua. 30Km. aprox.

Nivell: Baix . Jesús Telf: 607 225 554

Diumenge 23 de maig

Matinal per al baix llobregat

Sortirem de l´Hospitalet, i anant per la vora del riu ens atansarem fins a Prat i ara per camps, a la seva platja. 40km.

10:00h F.G.C. de l´Hospitalet del llobregat

Nivell Mig . Carmen Ana - 625 856 039 (tardes

email clopezvailo@menta.net

De Dissabte 29 a Dilluns 31

Cap de setmana llarg a la vall de Zafán

Sortirem de Casp i seguirem l´antiga via de ferrocarril que comunicava el Baix Aragó amb Tortosa travessant els ports. Cal portar sac, estoreta i llum pels túnels. Confirmar assistencia 15 dies abans. Máxim 15 persones.

Nivell Alt . José Antonio - 655 20 82 88

email: jginer@viladecans.net

Diposistives

Divendres 14 maig a les 21:00 h

Mirades de grafitis

Autor: Toni

JUNY

Diumenge 6

Tot el dia per santuaris i platges del entorn de Blanes i Lloret Ens arribarem fins a la platja de Sa Boadella i havent dinat tornarem a Blanes.

Nivell Mig. 30km.

Toni Telf:93 383 36 61 trucar als dim-dij.17 a 19

Email: acampos@aj-badalona.es

Diumenge 13

Trobada Familiar amb nens a la platja.

Teniu nenes i nens de 0 a 6 anys? Voleu passar una estona en companyia i divertir-vos? Porteu joguines, comtes, bicicletes, tricicles, pilotes,... i compartirem una estona de jocs i relacions socials.

11:00 h Davant de l´Hospital del Mar

Tietes, tiets, amics i voluntaries sou benvinguts!

Jose i Eugenia Telf: 93 654 52 31

Dissabte 19 i Diumenge 20

Cap de setmana pel penedés

Des de Lavern, pedalarem entre camps de vinyes fins a Castellva­ de la Marca. Pel camá visitarem les Guixeres amb aiguamolls de Vilobá.Dormirem a casa de la Carmen Ana , porteu sac. 70km. Máx. 20 persones.

NIVELL: Mig . Carmen Ana Telf: 625 856 039 (tardes)

Email: clopezvailo@menta.net

De divendres 11 a Diumenge 13

Cap de setmana a la serra d´irata i salienes de Torreblanca Castella- Sortirem divendres a la tarda i ens trobarem amb la gent de Valencia en Bici a Vinarés, d´allá recorrerem l´ultim espai verge de la costa de Castelló. Allotjament en cámping. Places limitades. Mes informació al lokal.

Nivell:Mig.Telf: 93 339 40 60 Email: info@amicsdelabici.org

Dimenge 27 Diumenge

Matinal fins Gavá amb bany a la playa

9.00 Matá devant de léestacio de F.G.C. de Sant Boi

Nivell: Baix

Autor : Marta I Sergi Telf: 93 654.1518

Email: baixllobregat@amicsdelabici.org

Dipositives

Divendres 25 juny a les 21:00 h

Porteu les vostres diapositives, o alltre format, de les sortides o activitats del trimestre. Poseu-vos en contacte amb el Vicente per coordinar el passi a vcancer@eresmas.net o 651 920 888

Varis autors

Notes: A les sortides matinals convá que et portis l'esmorzar. A les altres sortides et recomanem que duguis els à pats des de casa. Les excursions són gratuítes per a tots i totes. Nomas cal que et presentis al lloc corresponent a l'hora indicada, perá truca abans per confirmar. Qualsevol bici aís bona per a les sortides matinals. Per contra, les altres s'han de fer amb una bici amb canvi. Els nivells de dificultat (baix, mitjà , alt) i els costos calculats són nomás indicatius. Et recomanem que portis la bici en condicions óptimes (mecánica, rodes, etc..) A les sortides pots portar casc o no, es el teu criteri. Cadascá participa a les sortides assumint la seva propia responsabilitat.

Els/les menors hauran de venir acompanyatsdes o portar una autorització dels pares o tutors. T'esperem! A les diapositives porteu-vos teca, tenim begudes. Ens reunim tots els dimarts i dijous de vuit del vespre fins a les deu de la nit al nostre local.

Teléfon i Fax permanent d'Informació: 93 339 40 60.

Amics de la Bici - Agrupació d'usuaris i usuaries.

Demóstenes, 19 08028 Barcelona Catalunya

Et desitgem bones bicicletades, i esperem coincidir amb tu en alguna de les nostres activitats.<< Regresar

 Más información:

Amics de la bici agrupacio d'Usuaris

C/ Demostenes,19 (aprob de la pl de sants)

08028 -Barcelona

Linea metro 1 i 5

Tel/ Cont/ FAX/ 93 339 40 60

Movil 667.214.609

info@amicsdelabici.org

www.amicsdelabici.org

Dies de reunio :

Dimarts i Dijous de 20.00 a 22.00 hores

 


Patrocinadores

Mediante la información, CiclismoUrbano.Org quiere estimular y promover el ciclismo urbano en España. Al igual que en otros países Europeos, la bicicleta merece su sitio en el trafico urbano de nuestro país. En colaboración con patrocinadores, tiendas y otras organizaciones de ciclismo se intentará iniciar un cambio de actitud entre usuarios y ofrecer un apoyo al desarrollo del ciclismo urbano en España.


bicicletas de ciudad retrovelo


Pilen, Bicicleta Clasica >>

Cada pieza de la bicicleta se monta a mano y se controla hasta el más mínimo detalle. Un "look" clásico para pasear por la ciudad con estilo. La ambición de Pilen no es convertirse en la marca más grande, sino fabricar la mejor bicicleta de ciudad.beixo

Bienvenido a Beixo, la bicicleta plegable sin cadena >>
Beixo es una bicicleta con transmisión por cardán, así que nunca más vas a tener la ropa o las manos sucias. Beixo es la nueva bicicleta urbana. Sólida, comfortable, pero sobre todo beixo tiene clase y un diseño moderno.

 

Bike to Work | Al trabajo en bici

Recientes investigaciones han demostrado el efecto positivo sobre la salud de ir en bicicleta al trabajo. Incluso puede contrarrestar la tendencia a una salud deteriorada por falta de ejercicio. Las personas que se desplazan en bicicleta en lugar de hacerlo en coche reducen su probabilidad de padecer efermedades del corazón. Practicar ejercicio a diario es recomendable para todo el mundo, y es un ejercicio que se hace "sin sentir" y sin tener que dedicar un tiempo extra en actividades deportivas.

 

Y no sólo mejora tu estado de salud personal. Contribuyes también a una mejora en el Medio Ambiente, menos sustancias nocivas emitidas al aire, y de ruido. Por no decir el espacio de aparcamiento que liberas para los que realmente necesitan el coche en su trabajo.